Logo Hicle Events
De leukste beurs voor je actieve vakantie
zaterdag 13 en zondag 14 februari 2021 - Flanders Expo Gent
Logo Hicle Events
De leukste beurs voor je actieve vakantie
zaterdag 13 en zondag 14 februari 2021 - Flanders Expo Gent
daniel verdoodt

Duurzaam reizen tussen Gibraltar en de Noordkaap

Op zijn fietstocht dit jaar heeft Daniël Verdoodt geconstateerd dat de klimaatcrisis op vele plaatsen reeds goed zijn sporen heeft gelaten. Meerdere keren werd hij door de lokale mensen aangesproken over het ‘abnormale’ te droge, te natte, te hete of zelfs te koude weer voor de tijd van het jaar. Het heeft hem doen beseffen dat je deze zorgen voor jezelf beter kunt omzetten in een positieve attitude.

Daarom neemt Daniël niet meer het vliegtuig doorheen Europa en let hij goed op hoe hij zijn ecologische ‘voetafdruk’ zo klein mogelijk houdt. Dat levert hem onderweg meermaals een grote ‘handafdruk’ met een aanmoedigend applaus op.

Zelf doen

Het klinkt als een alternatief verhaal, maar Daniël zal jullie doen ontdekken dat, wanneer je uit je comfortabele gewoontes stapt, dit jou ook een positief verhaal te bieden heeft. Daniël zal je zeker prikkels geven hoe je met deze manier van reizen ook heel wat avontuur en plezier kan beleven.

Hoe dan?

Wil je ook ontdekken hoe je tussen die waterval aan apps in Europa het onoverzichtelijke kluwen in het regionale en nationale trein- en busvervoer beter jouw weg kan vinden? Wens je “duurzame” tips te krijgen rond je vervoersplanning? Of waar en hoe je tot 260% goedkopere tickets kan vinden? Antwoord krijgen op vragen als 'kan de fiets mee', 'wat zal ons veggie-potje schaffen en 'waar zal deze nacht ons warme nest opgemaakt worden?' Kom dan zeker langs op de geanimeerde lezing met toepasselijk beeldmateriaal geschoten tussen Gibraltar en de Noordkaap.

Waar en wanneer

Zaterdag en zondag in Flex 4

aanvang 15:00 uur.

De zaal vind je aan de andere kant van de inkomsthal.

duurzaam naar de Noordkaap

In samenwerking met

logo Vakantiefietser logo Grote Routepaden         KBF  bijlandgenoten logo

Volg ons

 

Facebook logo  Instagram logo  Twitter logo  Youtube logo

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie...

Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, plaatsen wij enkele cookies. Meer weten? Lees verder....

foto: Ralf Bekers