Flanders Expo Gent19-20 februari 2022
Flanders Expo Gent19-20 februari 2022

Wie of wat is Hicle?

Fietsen en wandelen; dát is onze passie. En we doen er alles aan om deze duurzame vormen van transport en recreatie te stimuleren en te promoten in binnen- en buitenland. Via events, door middel van websites, lezingen, conferenties, blogs, tijdschriften en door het geven van advies bij projecten in de toerismebranche.

Het verhaal van Hicle begon bijna twintig jaar geleden met de eerste editie van de Fiets en Wandelbeurs in Nederland. Dit groeide gaandeweg uit tot het grootste event in Europa voor fietsers en wandelaars. Andere Hicle Events volgden, zoals de Fiets en Wandelbeurs in België en de E-bike Challenge in België en de Verenigde Staten.

Daarbij hadden we de wind in de rug. Steeds meer mensen gaan fietsen en wandelen en omarmen een meer actieve en duurzame lifestyle. De specialisten van Hicle leveren graag een bijdrage aan die ontwikkeling, samen met onze partners uit de fiets- en wandelwereld.

Het verhaal van Hicle is na twintig jaar nog lang niet voorbij; er is nog een wereld te winnen op fiets- en wandelgebied.

Meer weten over de activiteiten van Hicle? Kijk dan op Hicle.com.

Tot Hicle!

In samenwerking met

logo Vakantiefietser logo Grote Routepaden            bijlandgenoten logo

Volg ons

 

Facebook logo  Instagram logo  Twitter logo  Youtube logo

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie...

Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, plaatsen wij enkele cookies. Meer weten? Lees verder....

foto: Meinema