Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? lees deze online.

De snelste weg naar actie

Volgend weekend is het zover. Dan kan jong en oud weer heel geconcentreerd rondjes rijden op één van onze fietsparcoursen, terwijl wandelaars nieuwe bergschoenen passen. Sommigen gaan de stands af om een verrassende bestemming te vinden, terwijl anderen liever inspiratie zoeken in een meeslepend verhaal in een lezingzaal.

Zaterdag en zondag is het weer Fiets en Wandelbeurstijd. Het volledige programma en de lijst van exposanten, lezingen en workshops vind je hier. Tot in Antwerp Expo! Voor je snelste weg naar een zomer vol actie!
 

bestelknopWin een reis naar Mallorca

Op de beurs kan je niet alleen kijken en luisteren, je kan ook veel beleven, proeven, testen en doen. Hoe snel plooi jij een plooifiets op? Kan jij de Col de Haussire in hartje Ardennen opfietsen? Wat kan een Alpien Leerpad jou leren? Ga op zoek langs onze Beursroute vol actie en met wat geluk win je een reis naar Mallorca!


Vraag het aan onze ervaren f + w

Alles wat je altijd al wilde weten, over fietsen door Alaska of de Ardennen, over wandelen van Zeeland tot Nieuw-Zeeland. De Fiets en Wandelbeurs is het uitgelezen moment om die vragen te stellen. Hier kan je alvast bekijken welke ervaren wandelaars of fietsers je kan aanspreken over welke regio's.


Smile en krijg een routeboek

Op de beurs wil Route.nl jou een cadeautje geven! Kom langs bij het route.nl team en krijg het route.nl jaarboek met 290 fiets- en wandelroutes cadeau, plus een leuke foto uit ons fotohokje. Benieuwd geworden naar route.nl? Bezoek dan www.route.nl voor eindeloos veel inspiratie of like ons op facebook.