Als deze nieuwbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

Partnermailing

Wandelen en fietsen ... met Pasar

Vrijetijdsorganisatie Pasar verwent wandelaars en fietsers al meer dan 75 jaar met interessante voordelen en leuke wandel- en fietsactiviteiten. Daarom is Pasar ook een vaste waarde op de Fiets en Wandelbeurs. Dit jaar staat Pasar in hal 2 op stand B.50. Pasar is ook een boeiend magazine, boordevol inspiratie voor interessante uitstapjes en vakanties – in eigen land én verder weg. Naast reisreportages krijg je elke maand gratis wandel- en fietsfiches om te bewaren, en natuurlijk de laatste nieuwtjes voor stappers, fietsers en outdoorliefhebbers. Een voorsmaakje vind je hier.

 

bestelknopMijnroute.be

Via mijnroute.be, dé gratis online routeplanner voor je wandel- en fietstochten, stippel je heel eenvoudig je eigen routes uit en deel je ze met vrienden en andere fervente wandelaars of fietsers.Het is de ideale manier om een onbekende regio te verkennen of om nieuwe paden en routes te ontdekken in je eigen buurt. Iets voor jou? Sluit je hier aan bij deze boeiende online community.


Op vakantie met Pasar

Reisbureau Govaka & Pasar heeft een mooi aanbod wandel- en fietsvakanties in binnen- én buitenland. Het doel is iedereen ontspannen en veilig met vakantie te laten vertrekken, door een goede voorbereiding en een degelijke service. Ook voor 2016 is er een gevarieerd programma met stuk voor stuk unieke en onvergetelijke vakanties en rondreizen. Ontdek hier wat we voor je in petto hebben!


Lid worden!

Als je lid wordt van Pasar, krijg je het Pasar-magazine automatisch in de bus, en dat elf keer per jaar. Als Pasar-lid krijg je dus niet alleen heel wat voordelen en kortingen, maar ook een abonnement op dit boeiende reismagazine. Kies je voor het Pluspakket actief, dan krijg je er een een handige wandel- of fietsgids bovenop. En dat voor maar € 64,95.

Abonneer je hier.