Als deze nieuwbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

De snelste weg naar actie

Een bezoek aan de Fiets en Wandelbeurs is als een pre-vakantie. Je ontdekt nieuwe routes en bestemmingen, snuistert door kaarten en gidsen, test een fiets of een rugzak en luistert naar verhalen van ervaren wandelaars en fietsers. Kortom, een betere voorbereiding op een actieve vakantie is er niet. Ontdek de unieke mix van professionals uit de toeristische sector, de reissector en de fiets- en outdoorwereld met doorwinterde wandelaars en fietsers die je graag in alle onafhankelijkheid over hun tochten vertellen. Tot zaterdag 27 of zondag 28 februari!
 

bestelknopLezingen

Van de aantrekkingskracht van IJsland en de mythe van GR 20 tot de beste trails van Groot-Brittanië, wandelaars op zoek naar inspiratie zijn gewaarschuwd. Maar ook onze fietslezingen bestrijken de halve wereld: van de Schelde tot de Donau en van Marrakech tot Rio.  Bekijk het volledige programma met 25 lezingen op zaterdag en 25 op zondag.


Workshops

Hoe bereid ik mijn tocht voor op gps? Wat moet er zeker mee in de rugzak? Hoe herstel ik een gebroken spaak of ketting? En hoe pakken we het aan met kinderen? Over deze en andere prangende vragen buigen ervaren trekkers zich tijdens een reeks workshops. Bekijk het volledige programma om te zien welke praktische wijsheden zij met jou willen delen.


Route van het Jaar

Intussen nadert de ontknoping voor de verkiezing van zowel de Fietsroute als de Wandelroute van het Jaar. Prijken op de shortlist: voor de fietsers Picardisch Wallonië, La Vélo Francette, de Zwitserse Herzroute en de Van Goghroute . En voor de wandelaars projecten in de Gaume, het Meetjesland, de Getevalleien, de Oostkantons en Haspengouw.