Als deze nieuwbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

Nog 75 dagen

2016 komt er aan. Zit jij ook al te broeden op vakantieplannen vol actie? Geen betere plek om die concreet te maken dan de Fiets en Wandelbeurs! Nog 75 dagen en het is zover. Zet 27 en 28 februari alvast in je agenda voor je de feestdagen induikt. Een uitgebreid programma krijg je na de nieuwjaarsbubbels, maar enkele hoofdgerechten kunnen we nog moeilijk voor onszelf houden. Prettige feestdagen!
 

bestelknopSpanje themaland

Veel kans dat de combinatie van de zoekwoorden 'wandelen', 'fietsen' en 'Spanje' je in Compostela brengt. Maar Spanje heeft fietsers en wandelaars heel wat meer te bieden. Kom naar Antwerpen en ontdek het zelf.


Route van het Jaar

Terwijl onze fietsjury de kandidaten voor de Fietsroute van het Jaar nog tegen elkaar afweegt, is onze wandeljury aan een longlist toe. 10 Belgische wandelinitiatieven maken nog kans op de begeerde trofee. Ontdek ze op onze website.  


Fietsen in Wallonië

Dat Wallonië een ideale wandelbestemming is, wist je ongetwijfeld al lang. Maar ook de fietsmogelijkheden worden steeds talrijker. Van RAVeLs en Rando-Vélos tot knooppunten, laat je op de beurs verrassen.