Als deze nieuwbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

Samen met onze gastregio Champagne-Ardenne (foto) en meer dan 300 exposanten uit de toeristische sector, de reissector en de fiets- en outdoorwereld hopen we je zaterdag 28 februari of zondag 1 maart in Antwerp Expo te ontmoeten. Het volledige programma van de vierde editie van de Fiets en Wandelbeurs vind je op onze website. Snelle beslissers profiteren van € 2,5 korting met een e-ticket in voorverkoop! 

 

bestelknop


Reisverhalen en praktische tips

Wat neem ik mee in mijn rugzak? Hoe ‘pak’ ik mijn fiets? Voor praktische tips zit je goed bij de vele wandel- en fietsworkshops.

Laat je je liever meeslepen in een reisverhaal? Dan vind je tussen alle beeldreportages zeker een bestemming om bij weg te dromen: van de Alpen tot Alaska, van Compostela tot Cappadocië. Bekijk het volledige workshop- en lezingenprogramma.

Vragen staat vrij, meer dan ooit

Zeventig doorwinterde wandelaars en fietsers zitten op de wandel- en fietsinfomarkt en in het pelgrimspaviljoen klaar om al je vragen over hun favoriete gebieden en routes te beantwoorden. Fotoboeken, laptops en routekaarten in de aanslag. Samen bestrijken ze bijna honderd landen wereldwijd. Profiteer van deze unieke kans en gooi al je vragen op tafel.

Niet een of twee maar drie fietsparcours

Op het grote testparcours in hal 3 kan je alle soorten fietsen, e-bikes en tandems uittesten. Maar omdat mountainbiken een steeds breder publiek bereikt, hebben we voor het eerst ook een mountainbikeparcours. En dan is er nog het kinderfietsparcours naast de speelhoek, waar kinderfietsen en loopfietsjes kunnen uitgetest worden. Actie verzekerd!