Als deze nieuwbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

Na drie jaar Mechelen slaat de Fiets en Wandelbeurs voor het eerst haar tenten op in Antwerpen, meer bepaald in Antwerp Expo, op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart. Fans van fiets- en wandelavonturen vinden er ongetwijfeld de informatie die ze nodig hebben. Ofwel bij de meer dan 300 exposanten, ofwel bij tientallen doorwinterde wandelaars en fietsers. Vroege beslissers profiteren van € 2,5 korting op een e-ticket in voorverkoop! 

 

bestelknop


Gastregio: Champagne-Ardenne

Onze gastregio komt uit het noorden van Frankrijk. Champagne-Ardenne zal de bezoekers niet alleen vergasten op een heuse champagneceremonie, maar ook op heel veel informatie over hun wandelmogelijkheden en de fietsnetwerken Champagne à Vélo en Ardennes à Vélo.

 

Lees meer

Wandelroute van het Jaar

Voor het eerst bekroont de Fiets en Wandelbeurs een recent Belgisch wandelinitiatief met de titel 'Wandelroute van het Jaar'. Op de longlist staan nog twaalf kandidaten, begin februari volgt de shortlist en op de beurs zelf wordt de winnaar bekendgemaakt en in de bloemetjes gezet.

 

Lees meer

Altijd beleving op de beursvloer

Er valt weer veel te ontdekken en te beleven, bij de exposanten, op de fiets- en de wandelinfomarkt, in het pelgrimspaviljoen of tijdens workshops en lezingen. Bovendien zijn er twee fietsparcours - één voor (elektrische) fietsen, één voor mountainbikes - waar je naar hartenlust kan testrijden.

 

Lees meer