header nieuwsbrief
Beleef de Online Experience
We gaan los dit weekend met de Online Experience. Bijna zestig lezinggevers, tientallen vrijwilligers die je van advies voorzien en exposanten die graag de mogelijkheden met je doornemen. Natuurlijk zien we je graag online terug op de digitale  beursvloer. 

bestel je tickets
Bafang
Ontmoet Bafang op de Online Experience
Bafang Electric, een toonaangevende fabrikant van e-mobiliteitscomponenten en complete e-aandrijfsystemen, heeft de trendsettende aandrijfsystemen M500, M420 en M200 ontwikkeld voor e-mountainbikes en e-stadsfietsen om je leven kracht bij te zetten en je bij elke rit te laten glimlachen. Maak kennis met alle fietsmerken die op Bafang vertrouwen. Blijf veilig, blijf online en blijf trappen! Welkom bij Bafang op de Fiets en Wandelbeurs Online Experience!

Uitgelicht
Eigen-Wijze Reizen
Kortingsactie Eigen-Wijze Reizen
Zin in een wandeling langs Het Pieterpad of toch liever een fietsvakantie rond het IJsselmeer? Voor deze en andere mooie trektochten en standplaatsvakanties in binnen- en buitenland kun je bij ons terecht. Onze eigen ervaren routeverkenners hebben tochten buiten de gebaande paden voor je uitgezet. De meeste vakanties zijn met halfpension te boeken, wat wel erg handig is in deze bijzondere tijd. En wil je het hier en daar wat anders? Maatwerk is bij ons meer dan een woord! Boek voor 1 mei met kortingscode F&W ONLINE en ontvang € 50,- korting!
  
Lees meer
govaka pasar

Govaka & Pasar reizen
Het programma geeft je ook een indruk van enkele groepsreizen van Govaka & Pasar. Zo vertelt Karel Meuleman over wandelen in Montenegro, Luc Delodder geeft een impressie van wandelen op Lanzarote en Eric Van Goethem schetst een beeld van wandelen in het Noord-Engelse Lake District. Luc Van Laere geeft onder meer een presentatie over de wandelreis van Assisi naar Rome.
 
Lees meer


Doorheen de Indische Himalaya
Fietsreiziger Dirk Huyghe van de Vakantiefietser vzw dompelt je met zijn videoreportage ‘Doorheen de Indische Himalya’ onder in een totaal andere wereld. Samen met Jan Goedertier ondernam hij een fietstocht in de omgeving van Kinnaur en Spiti. Een prachtig gebied in de staat Himachal Pradesh, dat zeker niet moet onderdoen voor andere, méér bekende gebieden in de Himalaya-regio. Deel 2 van de reportage is zaterdag 24 april te zien op de Online Experience.

Bekijk het programma
dirk huyghe

Lentefoto-wedstrijd
Maak jij mooie natuurfoto’s? Doe dan mee met de Outdoordichtbij Fotowedstrijd. De winnaar ontvangt een gave cap, de Freight cap (€ 29,95) van het topmerk Rab. De jury zal de winnaar kiezen uit de top 10 foto’s met de meeste stemmen. We verheugen ons nu al op jullie foto’s van pasgeboren babydieren, ontluikende bloesems en adembenemende vergezichten.

Lees meer
 
fotowedstrijd outdoordichtbij
boat bike tours
Fietsen & varen:
Friesland & Terschelling
Combineer aantrekkelijke fietstochten door de mooiste natuurgebieden met een comfortabel, volledig verzorgd verblijf aan boord: jouw hotelkamer vaart met je mee. Nu met 10% korting! Kies je voor de 8-daagse fiets-vaarvakantie door Friesland en Terschelling op een luxe motorpassagiersschip of voor een avontuurlijke sail&bike-reis op een imposante tweemastschoener over Waddenzee of IJsselmeer? Vanuit Enkhuizen of Amsterdam.

button boat bike tours
Exposanten
Wie nemen er deel aan het event? Bekijk de lijst.
  


Tickets

bestel tickets
 
Volg ons
 
                      
footer online experience