header fiets en wandelbeurs
Online Experience boordevol nieuwe inspiratie
Bereid je met de Fiets en Wandelbeurs Online Experience voor op nieuwe tochten en avonturen! We hebben hard gewerkt aan het samenstellen van een programma met tal van activiteiten, lezingen en workshops. Natuurlijk nodigen we je uit om op de Online Experience (23-24 april) nieuwe inspiratie op te doen. Ook kun je tot twee weken ná het event nog steeds de stands bezoeken en de online lezingen volgen.

button bestel je tickets
boat bike tours
Fietsen & varen:
Friesland & Terschelling
Combineer aantrekkelijke fietstochten door de mooiste natuurgebieden met een comfortabel, volledig verzorgd verblijf aan boord: jouw hotelkamer vaart met je mee. Nu met 10% korting! Kies je voor de 8-daagse fiets-vaarvakantie door Friesland en Terschelling op een luxe motorpassagiersschip of voor een avontuurlijke sail&bike-reis op een imposante tweemastschoener over Waddenzee of IJsselmeer? Vanuit Enkhuizen of Amsterdam.

button boat bike tours
Uitgelicht...
pasta koken
Workshops
Live meedoen met onze gave workshops. Maak je spieren los met het sportkwartiertje, of kook Italiaanse pasta mee met ‘Nonna’. Oh, en... wist je dat wij ook live de nominaties van de Fiets- en Wandelroute van het Jaar bekendmaken op 23 april? Genoeg te beleven kortom!

 
fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Om fiets- en wandelenthousiastelingen nog meer gelegenheid te geven hun foto's in te sturen, is de deadline voor deelname aan deze wedstrijd verlengd tot 10 april. Stuur daarom tijdig de foto in die jouw ultieme 2020-vakantiemoment het beste weergeeft!

Naar de fotowedstrijd
 
Fietslezingen
Zaal 1 is gereserveerd voor fietslezingen. En we hebben ook dit keer weer een uitgebreid aanbod met tal van routes en bestemmingen. Van Zuid-Duitsland en de Lofoten, tot de Romeinse Limes en de Van Goghroute in eigen land. Kies de bestemming uit die bij je past!

Naar de fietslezingen 
fietslezingen
Wandellezingen
Zaal 2 staat geheel in het teken van wandellezingen. Loop mee met Herman Cole op zijn tocht door Italië met als einddoel Jeruzalem. Of volg Rutger Burgers op zijn Trage Tochten in en om Amsterdam. Het is maar een greep uit het gevarieerde aanbod. En er zit nog meer in de 'pijplijn'.

Naar de wandellezingen

 
wandeltocht
Exposanten
Wie nemen er deel? Bekijk de voorlopige lijst:
button deelnemerslijst

Tickets

bestel je tickets

Volg ons
 
                      
footer online experience