header fiets en wandelbeurs
Ticketverkoop Online Experience van start
De Fiets en Wandelbeurs Online Experience komt er snel aan. Op 23 en 24 april kun je online én interactief inspiratie opdoen voor het fiets- en wandelseizoen. Bestel tijdig je ticket in de voorverkoop en bespaar 2 euro op de prijs tijdens beursdagen (5 euro tegen 7 euro op beursdagen).

button bestel je tickets
de beurshal van de Online Experience
Onderneem een online ontdekkingsreis  
De digitale beurshal is in het beursweekend het startpunt voor je online ontdekkingsreis. Met een paar muisklikken tover je de stands van je keuze tevoorschijn. Dan kun je ook via de chat of videobellen vragen stellen aan de aanwezige exposant, en je krijgt ook ‘in real time’ antwoord op je vragen. Verder navigeer je heel eenvoudig via een blokkenoverzicht naar de lezingen en workshops die op dat moment worden gehouden. Kortom: ontdek 23 en 24 april de mogelijkheden die de Online Experience biedt.

Lees meer over de Online Experience
Uitgelicht...
doe mee aan de fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Wat was jouw ultieme foto-moment van 2020, het jaar waarin de grenzen dicht, open en weer dicht gingen? Dat beeld willen we graag zien! Je kunt nog tot 5 april maximaal 5 foto’s insturen. De bezoekers van de Online Experience kiezen uiteindelijk de winnaars.

Naar de fotowedstrijd
 
e-bikes zijn eveneens present op de Online Experience
E-bike-walhalla
Wie graag profiteert van een eeuwige wind in de rug, kan eveneens terecht op de Online Experience. E-bike-merken presenteren er hun nieuwste modellen. En je kunt meteen ook ‘in real time’ via de chat of video je vragen afvuren op de aanwezige exposanten. Vraag naar de mogelijkheden van een testrit bij een dealer.
 
Routes van het Jaar
In totaal strijden nog 9 kandidaten om de eretitels Fietsroute en Wandelroute van het Jaar 2021. De uitslag hoor je tijdens twee presentaties op de Online Experience. Het is allemaal live te volgen vanachter je computer op vrijdag 23 april, vanaf 11.00 uur.

Bekijk de genomineerde fiets- en wandelroutes
 
routes van het jaar

Puur ontdekken
Dat is het thema van ons event. Maar dat ontdekken kan natuurlijk per persoon verschillen. Als je suggesties hebt voor activiteiten tijdens de Online Experience, geef het via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan ons door. Wil je meer weten over het concept? Kijk dan op de site van het event.
 
thema van de beurs puur ontdekken
Tickets

bestel je tickets

Volg ons
 
                      
footer online experience