header fiets en wandelbeurs
Fiets en Wandelbeurs verzet naar 1 en 2 mei 2021
Hopelijk ben je 2020 goed en gezond doorgekomen. Het zijn vreemde tijden voor iedereen. Wij kijken graag vooruit naar 2021 en het nieuwe fiets- en wandelseizoen. En we hebben vanwege de coronacrisis nieuwe data voor ons event in Flanders Expo Gent: 1-2 mei 2021!

 
fietsster off-road
We gaan weer op pad in 2021
De verschuiving van het event van februari naar mei was gezien de huidige situatie rond corona noodzakelijk. Bovendien gaf een ruime meerderheid van onze nieuwsbrieflezers de voorkeur aan een beurs in mei 2021 boven een beurs in februari 2021, zo bleek uit onze enquête. Duidelijk is wel dat veel fietsers en wandelaars staan te popelen om weer tochten te ondernemen; ruim 80% zegt in 2021 op vakantie te gaan. Op de beurs presenteren we weer een wereld aan nieuwe fiets- en wandelmogelijkheden: bestemmingen, nieuwe routes en informatie van ervaren fiets- en wandelcollega’s.
Uitgelicht...
safety first
Een veilige beurs
Safety first is ons motto voor 2021. We organiseren een veilige beurs voor bezoekers, exposanten, vrijwilligers en het organisatieteam. Drukte bij de entrees, in de gangpaden en voor de stands voorkomen we door te werken met tijdslots voor bezoekers. Bij de aankoop van een kaartje, kies je meteen voor een bepaalde beschikbare periode waarin je de beurs kunt bezoeken. Verder houden we ons aan de voorgeschreven veiligheidsprotocollen die op dat moment gelden, zoals 1,5 meter afstand houden en het dragen van een mondkapje.
 
ticketverkoop start 1 januari
Tickets vanaf 1 januari
Vanaf 1 januari 2021 bieden we online tickets aan voor de Fiets en Wandelbeurs. We hopen je natuurlijk weer te kunnen begroeten op de beursvloer en verlangen naar een nieuw jaar waarin we geleidelijk ‘corona’ achter ons kunnen laten. In alle vrijheid kunnen fietsen en wandelen waar je maar wilt, dat is uiteindelijk de wens van alle fietsers en wandelaars.
 

Fietsroute van het Jaar
De strijd om de trofee voor de Fietsroute van het Jaar 2021 is in volle gang. De jury maakte afgelopen zomer weer vele fietskilometers en nomineerde uiteindelijk vier kandidaten: de Kustroute en de LF Zuiderzeeroute in Nederland, het deel van de Iron Curtain Trail in Oostenrijk, Tsjechië en Slowakije en de Oranjefietsroute in Duitsland en Nederland.

Lees meer 

 
Fietsroute van het Jaar

Wandelroute van het Jaar 
De jury van de Wandelroute van het Jaar staat voor een uitdagende klus: het nalopen van de 17 routes die op de longlist van deze uitverkiezing prijken. Het gaat hierbij om routes in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg. Het moment suprême - het bekendmaken van de winnaar - vindt traditioneel op onze beurs in Gent plaats. We zijn benieuwd!

Lees meer
 
wandelroute van het jaar
Volg ons
 
                      
footer fiets en wandelbeurs vlaanderen