zonsopgang in de bergen
Profiteer van de voorverkoopkorting
Fiets- en wandelminnend Vlaanderen maakt zich op voor de Fiets en Wandelbeurs, in combinatie met E-bike Challenge en Mount Expo. 1 ticket = 3 events! Wees er op tijd bij en bestel tickets met korting in de voorverkoop (t/m vrijdag 14 februari). 

BESTEL JE TICKETS MET KORTING
 

 
Polen Geen Velo
Polen op de beurs
Praat met locals over meren in Warmia-Mazury, bossen in Podlasië, rivieren in Lubelskie, hoogvlaktes in Swietokrzyskie en bergen in Podkarpackie. Elke dag shows van trialbiker Krystian Herba om 12, 14 en 16 uur. Zondag om 14 uur presentatie met leuke fietsaccessoires over de 2000 km lange fietsroute Green Velo: doorkruis het oosten van Polen van noord naar zuid. Polen – het perfecte fietsland!

LEES MEER
 
Ontdek...
Een greep uit het ruime beursaanbod....
fietsen in de gironde
Toproutes in Frankrijk
Frankrijk timmert hard aan de weg op fietsgebied; de afgelopen jaren zijn tal van prachtige lange-afstandsroutes uitgezet. In de stand van ‘Fietsroutes in Frankrijk’ kun je kennismaken met onder meer EV1- La Vélodyssée, Le Canal des 2 Mers à vélo, Le Tour de Gironde à vélo, La Flow vélo en Le Tour de Creuse à vélo.

Stand 1.B18 
wandelroute van het jaar
Beste wandelroute 2020
De ontknoping nadert van de strijd om de Wandelroute van het Jaar 2020. Kandidaten: het Gilbert van Schoonbekepad, Streek-GR Waas- en Reynaertland en Nieuw Waterliniepad. Zaterdag a.s. vanaf 11 uur, in de Sky Lounge van Flanders Expo, maakt de jury de uitslag bekend en is er een presentatie over de winnende route. Het publiek is daarbij van harte welkom.

Sky Lounge
 

Fiets virtueel LBL  
In de grote stand van Wallonië kun je het parcours van Luik-Bastenaken-Luik  beleven op een van de twee fietssimulatoren. Moe van de inspanning? Je kunt je zelfs gratis laten masseren,  een aanbod van Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels. Je maakt dan ook kans een verblijf te winnen. 

Stand 1.B28
 
wallonie√ę met pijl
Roger, de expo-wolf 
Wie altijd een echte wolf van dichtbij heeft willen zien, kan zondag bij de stand van Nationaal Park Hoge Kempen (1.A28) expo-wolf ‘Roger’ komen bekijken. Zeer uitzonderlijk! Roger is een van de eerste wolven die terug in Kempen en Maasland gespot werd, maar werd helaas een verkeersslachtoffer. Neem tijd voor een #wolfie met Roger.

Stand 1.A28
 
Roger, de wolf
Tickets met korting
Profiteer van 2 euro korting in de voorverkoop!
 

Bestel je tickets!
 

 
Volg ons