headerfoto
Klaar voor de beurs?
De Fiets en Wandelbeurs komt er snel aan! En evenals vorige jaren hebben we weer een mooi deelnemersveld. Bestemmingen en routes in onder meer Vlaanderen, Nederland, Luxemburg, Wallonië, Polen, Spanje, Portugal, Catalonië, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Kroatië en Zwitserland. Nieuwkomers zijn onder meer diverse Franse fietsroutes en het Deense Himmerland-Mariagerfjord.

BEKIJK DE   EXPOSANTENLIJST  
 

 
Catalonia Trek Festival
Opgelet wandelliefhebbers! Van 3 tot en met 10 mei 2020 houdt Catalonië het Catalonia Trek Festival, een internationaal wandelevent door de prachtige landschappen van de Costa Daurada en Terres de l’Ebre. Ben je klaar om deze regio te voet te verkennen, evenals de gouden zandstranden, het cultureel erfgoed en de verrassende lokale gastronomie? Markeer het in je agenda en doe mee met dit verrassende evenement.

LEES MEER
 
Ontdek...
Een greep uit het ruime beursaanbod....
fietsparcours
Ga toch testen!
Maar liefst vier fietsparcoursen zijn in Flanders Expo ingericht voor het maken van testritten.  Zoef door de hallen op het fiets/e-bike-parcours, het (e-)mtb-parcours en het kinderfietsparcours. Voor de snelle speedpedelecs is er een apart parcours voor topsnelheden. 

Lees meer 
hiclezine
Lees Hiclezine
Op zoek naar toproutes voor 2020? Bekijk dan Hiclezine, het gratis digitale magazine dat in de aanloop naar de beurs is verschenen. Duitsland, Oostenrijk, Polen, de Grensroute in België en Nederland en de Dolce Via... doe inspiratie op voor 2020. 

Lees meer

Hicle Family 
Voor jonge gezinnen is er weer een compleet programma onder de noemer Hicle Family. Met touwenparcours, klimwand, grime-artieste, kinderfietsen en meer! Ga zeker ook even langs bij de Hicle Family-stand om ervaringen uit te wisselen over fietsen en wandelen met kinderen. 

Lees meer
 
touwenparcours
Striptekenaar Jeroen Janssen 
De Gentse striptekenaar Jeroen Janssen is zondagmiddag op de afspraak in Flanders Expo en exposeert tekeningen uit zijn boeken. Uiteraard is hij dan graag bereid om boeken te signeren.

Stand 1.B52
 
Tickets met korting
Profiteer van 2 euro korting in de voorverkoop!
 

Bestel je tickets!
 

 
Volg ons