Iris Deckers
Globetrotten in 30 lezingen
De Fiets en Wandelbeurs voert je in één dag de wereld rond. Opnieuw presenteert het event een gevarieerd programma met in totaal 30 lezingen. Ervaren reizigers nemen je hierin mee op hun trektochten: van de ijzige kou en kale hooglanden tot trips in het groene Vlaanderen.
daniel verdoodt
Duurzaam naar de Noordkaap
Daniël Verdoodt pendelt in zijn lezing duurzaam tussen Gibraltar en de Noordkaap. Het vliegtuig pakt hij niet meer in Europa; hij houdt zijn ecologische voetafdruk liefst zo klein mogelijk. Op zoek naar duurzame tips of 260% goedkopere tickets? Dan ben je bij Daniël aan het goede adres.
Wees erbij...
Een greep uit het omvangrijke lezingprogramma...
groenland
Oost-Groenland
Groenland is voor meer dan 80% met ijs bedekt; een bestemming voor met name peperdure reizen. Christophe Deblaere organiseerde zelf een betaalbare trekking en maakte er een van zijn mooiste hikes ooit. En toegegeven: het is geen ‘walk in the park’.
grensroute
Grensroute
De gloednieuwe Grensroute loopt van het Drielandenpunt naar de Noordzee langs de voormalige Dodendraad uit WO I. Hilde Natens genoot in 10 etappes van deze afwisselende route door 5 provincies, met af en toe een uitstapje bij onze noorderburen.
 
Latijns-Amerika
Iris Deckers genoot 20.000 km lang van haar tocht door Latijns-Amerika. Van de Argentijnse pampas tot het regenwoud in Costa Rica en de altiplano in Bolivia. Een mooie ervaring die gepaard ging met vele emoties en een gevoel van vrijheid.
 
Iris Deckers 2
Wandelen in de UK
Tom Langmans is verliefd op het wandelen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Open, oprecht geïnteresseerde mensen kruisten zijn pad, hij ontdekte mooie routes door vrijwel ongerepte gebieden en voelde zich af en toe een wandelpionier aan de overkant van de Noordzee
 
tom langmans uk
 

Bekijk het 

programma

 
Aanbieding
Profiteer van 2,50 euro korting in de voorverkoop!
 

Bestel je tickets
 
Volg ons