Boordevol inspiratie...
2020 komt er snel aan. Een nieuw jaar met de belofte van nieuwe fiets- en wandelavonturen. Natuurlijk biedt de komende Fiets en Wandelbeurs daarvoor volop inspiratie. Met lezingen, bestemmingen, routes en veel meer. En ook in 2020 werken we samen met E-bike Challenge en Mount Expo (bergsporten): 3 events = 1 ticket! Bestel alvast je ticket en profiteer van korting in de voorverkoop.

Lees meer
 
Groen doen!
Is duurzaamheid belangrijk voor je? Dan kun je dit event niet links laten liggen. Wandelaars en fietsers laten traditioneel een kleine ‘footprint’ achter, ze volbrengen hun tochten op eigen kracht. Maar ook op fiets- en wandelgebied kun je nog verder vergroenen. Op de beurs tref je tal van voorbeelden voor klimaatvriendelijke, duurzame accommodaties en vakantie-arrangementen.
Toproutes...
Maak kennis met de genomineerden voor de trofee van de Fietsroute van het Jaar 2020. Uitreiking trofee is op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht, op 28 februari 2020.
La Dolce Via
De zoete weg door het zoete leven in de Zuid-Franse Ardèche. Het landschap is ruig, maar van stevig klimwerk is geen sprake. De Via kronkelt over een voormalige spoorbaan op een soort langgerekt balkon boven een diep dal.

Dolce-via.com
La Vallée du Loir à Vélo
De Loire heeft een kleiner broertje: de Loir. Dit intieme riviertje stroomt langs wijngaarden, kastelen en oude stadjes zoals de Sint-Jacobsstad Vendôme. Je kunt deze route doen in combinatie met andere fietsroutes.

Vallee-du-Loir.com
EuroVelo3
Een veelzijdige fietsroute van het Drielandenpunt bij Vaals naar de Franse grens aan de Samber over voormalige spoorbanen en jaagpaden. Met veel natuur en sfeervolle steden en stadjes onderweg. Eurovelo.com

EuroVelo.com
Sydkustleden
Ook dit jaar komt Zweden met een nieuwe fietsroute. Deze keer langs de zuidkust; ook wel de Zweedse Rivièra genoemd. Heerlijke fietspaden langs het strand en door bossen.

Sydkustleden.se
Aanbieding
Profiteer van 2,50 euro korting in de voorverkoop!
 

Bestel je tickets
 
Volg ons