Lees dit online.

Van het Waasland tot de Rockies...

Reizigers nemen je in het lezing- en workshopprogramma mee naar alle windstreken. De bekendste is wel de fietsende reporter Wouter Deboot, die dwars door de VS fietste op zoek naar de ziel van Amerika. Ook Jonathan Vandevoorde trok naar dat land en dwaalde door stoffige prairie-stadjes en de natuurparken van de Rocky Mountains. Natalie Sterckx vertelt over haar avontuurlijke bikepacking-trip in Albanië. Maar ook routes dichter bij huis komen aan bod, zoals de Streek-GR Waas- en Reynaertland, waarbij Reynaert himself je op sleeptouw neemt. En dit is maar een kleine greep uit het aanbod, er staan per dag meer dan 50 presentaties op het programma! (Foto: Jonathan Vandevoorde)

Lees meer


 


Ex-prof Hoogerland aan Karinthië-stand

Johnny Hoogerland staat bekend als een van de beste Nederlandse profrenners en vertoeft tegenwoordig in het mooie Karinthië. Hij runt er een hotel in Velden aan de Wörthersee, waar fietsers bijzonder welkom zijn. Als voormalig Nederlands kampioen en drager van de bolletjestrui van de Tour de France deelt hij graag zijn tips met gepassioneerde hobbyfietsers.

Meer informatie: fietsen.karinthie.com.

Blootsvoets door
het leven

Trek je schoenen uit en ervaar de verschillende ondergronden van het blotevoetenpad, een nieuw element op de beurs. Blootsvoets lopen versterkt je voeten en verhelpt soms zelfs pijnklachten in knieën, heupen en rug. Daarnaast is het de meest natuurlijke vorm van wandelen die aan steeds meer populariteit wint. Deskundige begeleiders zijn aanwezig en vertellen hoe je dit het beste aanpakt.

Lees meer 

Inspirerende straat van Vakantiefietser

De ‘workshopstraat’ van de Vakantiefietser vzw op de beurs biedt weer volop inspiratie voor nieuwe zwerftochten. Ervaren fietsers praten je bij over allerlei bestemmingen en routes. In workshops komen fietsherstelling, bikepacking en routeplanning en gps aan bod. En natuurlijk zijn er ook lichtgewicht tentjes, brandertjes, een foto-expositie en nog veel meer te bewonderen.

Lees meer