Lees dit online.

Volg de Hicle Family Tour!

Dit jaar is er opnieuw volop aandacht voor gezinnen met jonge kinderen. Doorheen de Fiets en Wandelbeurs, E-bike Challenge en Mount Expo loopt de Hicle Family Tour. De route doet stands van exposanten aan die extra aandacht hebben voor deze gezinnen: van specifieke reizen voor kinderen tot kinderfietsen en -kledij. Verder zijn er heel wat leuke activiteiten als 'fiets je schilderij', de klimmuur en het kinderfietsparcours. Nieuw is een heus touwen-avontuur-parcours in het Mount Expo-gedeelte. Ga zeker het Hicle Family Routeplan ophalen aan de inkombalies, infobalies of Hicle Family-stand…, want als je deze invult en de exposanten bezoekt, kun je deelnemen aan onze tombola met tal van mooie prijzen (onder andere kinderfietsen!).
 


 


Wandelinfomarkt Grote Routepaden

Op zoek naar een mooie wandelbestemming? Bezoek dan de wandelinfomarkt van onze partner Grote Routepaden! Meer dan 40 doorwinterde wandelaars zitten daar klaar om al je vragen te beantwoorden. Fotoboeken, laptops en routekaarten liggen in de aanslag. Download alvast het programma met een overzicht van bestemmingen en informanten. 

Lees meer

Van Bolleke tot Bruegel

13.000 kilometer knooppuntennetwerk. Meesterlijke kunst van vroeger en nu. Bijzondere verhalen en belevenissen (al ooit door het water gefietst?). En topbieren op sfeervolle terrasjes… Voor een verrassende en deugddoende fietsmeerdaagse hoef je niet langer de grens over. Ontdek én boek de nieuwste fietsvakanties in Vlaanderen op de Fiets en Wandelbeurs in Flanders Expo Gent. Hou alvast bovenstaand logo in de gaten.

Lees meer op Belgian-biketours.be.

Culinaire route over de beursvloer

Reizen doe je niet alleen voor het fiets- of wandelplezier, je komt ook in aanraking met verrassende streekgerechten en heerlijke drankjes. Neem alvast een voorproefje op culinair reisplezier en streel je smaakpapillen door de culinaire route langs stands van diverse bestemmingen te volgen. Op de beursplattegrond, verkrijgbaar bij de inkom, staat de route ingetekend.