Lees dit online.

Een mooi fiets- en wandeljaar...

We nemen afscheid van 2018, 2019 ligt nog blanco voor ons. We wensen je een fantastisch fiets- en wandeljaar toe, naar tal van fascinerende bestemmingen. Want er valt nog genoeg te ontdekken op deze planeet! En natuurlijk willen we je graag van inspiratie voorzien op de komende Fiets en Wandelbeurs. 
 


 


1 ticket - 3 events

Voor wie het nog niet wist: met een ticket voor de beurs heb je ook toegang tot E-bike Challenge, hét e-bike testevent in Vlaanderen, en Mount Expo, het evenement voor bergsporters van de Klim- en Bergsportfederatie (KBF). Samen met deze partners presenteren we een enorm aanbod voor fietsers, wandelaars en outdoorliefhebbers. Kortom: proef, luister, test en geniet op de volgende editie van ‘Hicle Outdoor’. Foto: Yel Ratajczak 
 

Palet aan reizen

Waar gaat de reis naartoe in 2019? Ontdek juweeltjes op het gebied van arrangementen in de verzamelpaviljoens voor wandelen en/of fietsen. Kleine reisorganisaties presenteren daar een breed palet aan reizen naar uiteenlopende bestemmingen: Santiago, Italië, Portugal, Griekse eilanden, Frankrijk, VS en nog veel meer. 

Lees meer

Lezingen

Op een haar na is het fameuze lezing- & workshopprogramma van de beurs gereed. Met dank aan onze partners de Vakantiefietser vzw en Grote Routepaden vzw. Een van de hoogtepunten is de fietsende reporter Wouter Deboot, die over de Trans America Bicycle Trail vertelt. Een tocht, waarbij hij op zoek ging naar de ziel van Amerika. Meer over het programma in volgende nieuwsbrieven.

Lees meer