Lees dit online.

Nog zo veel te ontdekken...

De zevende editie van de Fiets en Wandelbeurs komt eraan! Op 2 en 3 februari 2019 staat Flanders Expo weer in het teken van fietsen, wandelen en outdoor. Ook bij deze editie werken we onder de vlag van Hicle Outdoor samen met E-bike Challenge en Mount Expo. Met een ticket voor een van deze events, heb je ook toegang tot de andere twee. Het resultaat is een enorm aanbod op het gebied van fietsen, wandelen, e-bikes en outdoor. Alles wat fietsers en wandelaars nodig hebben is er te vinden! Foto: Veronique Raedt.

 


 


Hicle Family

Voor mama's, papa's, opa's, oma's maar bovenal voor kinderen is er het 'Hicle Family'-programma. Klimwand, kinderfietsen, de speelhoek, de Hicle Family Tour over de beursvloer: noem maar op. En neem kinderen of kleinkinderen toch zeker mee naar het event, want tot en met 15 jaar is de inkom gratis (onder begeleiding van een volwassene). Foto: Justina Gedvilaite.

Lees meer

Beste wandelroute

De jury van de Wandelroute van het Jaar had het druk, liefst 18 nieuwe of ingrijpend vernieuwde routes kwamen dit jaar in aanmerking. Daarvan is nog een longlist met tien kandidaten over. Voor het eerst mogen, naast routes in België en Nederland, ook routes in het Groothertogdom Luxemburg meedingen. Op 2 februari 2019, op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Gent, maakt de jury de winnende route bekend.

Lees meer

Beste fietsroute

De strijd om de felbegeerde trofee voor de Fietsroute van het Jaar 2019 is in volle gang. Vijf routes kregen een nominatie: Romeinse Limesroute (Nederland), Sydostleden (Zweden), Oostzeeroute (Denemarken), Ciro Bike Trail (Bosnië-Herzegovina) en de Véloscénie (Frankrijk). Op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht, op 1 maart a.s., reikt de jury de trofee uit aan de winnaar. Foto: Jessica de Korte.

Lees meer