Lees dit online.

(Dedicated mailing)

Volg de 'Grand Tour of Switzerland'

Themaland Zwitserland kent vele gezichten. Besneeuwde toppen, diepe dalen, meren, maar ook zacht glooiende landschappen en kabbelende rivieren. Maak kennis met die enorme variatie en volg de 'Grand Tour of Switzerland', die doorheen Fiets en Wandelbeurs, E-bike Challenge en Mount Expo loopt. Zeker is dat je onderweg zult genieten van adembenemende landschappen. Vergeet niet bij de ingangen je 'Zwitserland-paspoort' op te halen, die af te stempelen bij de halteplaatsen en deze te deponeren in de aangewezen melkbussen. Je maakt dan kans op het winnen van een reis naar Zwitserland, inclusief de echte 'Grand Tour of Switzerland'! Foto's: bron Zwitserland Toerisme

Lees meer

Le Moléson

La Gruyère is bekend, niet alleen vanwege het stadje Gruyère met zijn kasteel en de wereldberoemde kaas, maar evenzeer vanwege de van ver zichtbare uitzichttop Le Moléson, die voor de locals "de berg van hun hart" is. Twee kabelbanen met panoramaramen verbinden Moléson-sur-Gruyères met deze Voor-Alpen-top, waar men vanaf het dak van het bergstation nog beter van het uitzicht kan genieten.

Lees meer

Oost-Zwitserland

Vanaf de Säntis (2.502 meter) is het uitzicht toch wel uniek te noemen. Italië, Oostenrijk, Liechtenstein, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk zijn vanaf het zonneterras te zien. Met de kabelbaan van Schwägalp-Säntis, is het panoramarestaurant op de top te bereiken. De Säntis het mekka van wandelingen en trips in het Alpstein-massief: een geweldig 360° panoramazicht over zes landen is in het pakket inbegrepen!

Lees meer

Ticino Valle Maggia

Deze adembenemend mooie regio baant zich vanaf het Lago Maggiore (Ascona, Locarno) een weg door de Alpen. Er valt in het Valle Maggia veel te ontdekken voor bezoekers. Een meer dan 800 km lang, fijnmazig netwerk van wandelpaden strekt zich uit van het dal tot aan de 3000 m hoge toppen. Vaak leidt de weg over in de rotsen uitgehouwen paden en imposante stenen bruggen en doorkruist dorpjes, waarvan de kerken en kapellen rijk met fresco's zijn versierd.

Lees meer