Lees dit online.

MG 3454 lr b

Drie beurzen voor de prijs van één

 

Komend weekend is het zover. Dan kan jong en oud weer heel geconcentreerd rondjes rijden op één van onze vier fietsparcoursen, terwijl wandelaars nieuwe bergschoenen passen. Sommigen gaan de stands af om een verrassende bestemming te vinden, terwijl anderen liever inspiratie zoeken in een meeslepend verhaal in een lezingzaal.

Kortom, zaterdag en zondag is het weer Fiets en Wandelbeurs, E-bike Challenge (dé beurs voor wie een e-bike overweegt) en Mount Expo (dé beurs voor al wie zot is van bergen).

 

Redenen genoeg om naar Flanders Expo af te zakken! Makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer (tram 1 brengt je er in 10' vanuit station Gent-Sint-Pieters recht naartoe!).

 

tristrans

Twee 'Tours'

Met de 'Grand Tour of Switzerland' ontdek je alles over ons themaland. Met de 'Hicle Family Tour' doen jonge gezinnen 101 ideeën op om met hun kleine kinderen grote avonturen te beleven. Fietskarren, draagrugzakken, een infomarkt, enz... Intussen leven de kinderen zich uit op een kidsparcours, aan een klimwand of in een speelhoek. (foto TrisTrans, lezing Mount Expo 12u)

 

fietsparcours

Fietsen testen

Een fiets bekijken is één zaak, hem testen een andere. Heel wat exposanten stellen fietsen ter beschikking waarmee je een proefritje kan maken. Voor de veiligheid hebben we het grote testparcours voor stadsfietsen, trekkersfietsen en e-bikes gescheiden van het speed pedelec parcours. En daarnaast heb je nog een (e-)mountainbike parcours en een kids parcours.

routenl

Routeboek cadeau

Op de beurs wil Route.nl jou een cadeautje geven! Kom langs bij het route.nl-team en krijg het route.nl jaarboek met ruim 300 fiets- en wandelroutes cadeau. Benieuwd geworden naar route.nl? Bezoek dan www.route.nl voor eindeloos veel inspiratie of like ons op facebook.