Lees dit online.

headerphoto b

Pasar, partner van de Fiets en Wandelbeurs en van e-bike Challenge

 

Anno 2018 wil vrijetijdsorganisatie Pasar meer inzetten op ‘slow travel’ en netto vrije tijd. Dit vertaalt zich allereerst in het Pasar-magazine dat in een nieuw jasje is gestoken, al is er nog steeds plaats voor inspirerende reisreportages en het testen van sport- en outdoorproducten. Pasar zet daarnaast ook in 2018 haar strijd verder om het begrip van netto vrije tijd op de maatschappelijke agenda te zetten.

 

infopunt elektrische fiets b

Infopunt elektrisch fietsen

De samenwerking met de beurs dateert al van enkele jaren, maar nu gaan we nog een stapje verder. De Pasar-stand wordt een echt infopunt elektrisch fietsen. Zoek je een fiets voor korte afstanden? Met extra batterijduur? Onze e-fietsconsulenten helpen je aan de hand van een handige keuzewijzer de juiste fiets te kiezen. Je vindt ons tegenover de ingang van e-bike Challenge op stand EBC 11.

 

workshop b

Workshop

 

Een van onze consulenten zal je om 14u op het Theaterplein vinden, voor een introductie in het e-biken. Deze workshop wijst je op een aantal aandachtspunten die je in acht moet nemen voor je op een elektrische fiets stapt en waarop je moet letten bij het aankopen van een elektrische fiets. Na afloop staat onze consulent ook klaar om verdere vragen te beantwoorden.

Govaka Pasar b

Reizen met Govaka en Pasar

Heel wat groepsreizen van Govaka-Pasar gaan dicht bij huis door en Friesland staat dit jaar in de kijker. Het aanbod voor recreatieve fietser die beleven en bezoeken centraal stellen is ruim. Maar mag het voor jou iets sneller? Dan is de groep 'sportieve recreanten' misschien wel wat je zoekt! Deze nieuwe tempogroep voor racefietsen, lichtere recreantenfietsen en fitnessbikes, fietst met een gemiddelde snelheid van 17-21 km/u. E-bike in deze groep is mogelijk.