Lees dit online.

wandellezingen bis

Een beurs vol inspiratie

Een bezoek aan de Fiets en Wandelbeurs, e-bike Challenge en Mount Expo, dat is dromen van je volgende vakantie. Je ontdekt nieuwe routes en bestemmingen, snuistert door kaarten en gidsen en test een fiets of rugzak. Maar dan begint het pas. Want tijdens de drie beurzen kan je ook je oor te luisteren leggen bij ervaren fietsers, wandelaars of bergbeklimmers. Zij geven lezingen of workshops of zitten op de fiets- of de wandelinfomarkt gewoon achter een tafeltje te wachten op jouw vragen. Mis deze kans niet om je droomtocht concreter te maken!

 
    


 

madame bicyclette

Lezingen

Van de aantrekkingskracht van Compostela en de mythe van GR 5 tot de nationale parken van Arizona, wandelaars op zoek naar inspiratie zijn gewaarschuwd. Van wintertrekken en canyoning tot Mount Everest, het programma van Mount Expo vertoeft in hele hoge sferen. En ook onze fietslezingen bestrijken de halve wereld: van Bourgogne en Aragon tot Pamir en nog verder oostwaarts. Bekijk hier het volledige lezingenprogramma.

wandelworkshops lr

Workshops

Hoe verzorg ik mijn voeten tijdens een bergtocht? Wat moet er zeker mee in de rugzak? Hoe herstel ik een gebroken spaak of ketting? Hoe pakken we het aan met kinderen? En hoe zit dat nu met die elektrische fietsen? Over deze en andere prangende vragen buigen ervaren wandelaars en fietsers zich tijdens een reeks workshops. Bekijk het volledige programma om te zien welke praktische wijsheden zij met jou willen delen.

bew 8473

Infomarkten

Alles wat je altijd al wilde weten, over wandelen in de Ardennen of in Alaska, over fietsen van Zeeland tot Nieuw-Zeeland. De Fiets en Wandelbeurs is het uitgelezen moment om al je vragen te stellen. Bekijk alvast welke ervaren wandelaars of fietsers op de wandelinfomarkt of de fietsinfomarkt aanwezig zijn en over welke regio's zij hun ervaringen willen delen.