Lees deze nieuwsbrief online.

180105fwb1

Eén weekend, drie beurzen

Ook op de zevende editie van de Fiets en Wandelbeurs vind je verrassende bestemmingen, mooie routes, stevige wandelschoenen en sterke trekkersfietsen. Voeg daarbij een uitgebreide portie lezingen, workshops en tips van doorwinterde wandelaars en fietsers en je volgende tocht kan niet mislukken.
Tegelijk gaan ook e-bike Challenge en Mount Expo door. Fietsers, wandelaars én bergliefhebbers vinden er dus alles wat ze nodig hebben. Nieuw dit jaar is Hicle Family, een parcours dat je doorheen de drie beurzen loodst naar plekken waar je terecht kan met vragen over fietsen of wandelen met (klein)kinderen.
Een ticket voor een van de beurzen geeft gratis toegang tot de andere twee.

bestelknop.jpg

180105fwb2

Zwitserland themaland

Alle drie de beurzen zetten Zwitserland volop in de schijnwerpers! Via de 'Grand Tour of Switzerland', die over de de gehele beurs loopt, leer je de vele gezichten van het Alpenland kennen. Like fantastische Zwitserse panorama's op social media walls en doe mee met de activiteiten.

180105fwb4

180105fwb3

Wandel/fietsroute van het Jaar

Nog vier kanshebbers blijven over om uitgeroepen te worden tot Fietsroute van het Jaar. Die trofee wordt uitgereikt op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. Voor de Wandelroute van het Jaar zijn er nog vijf kanshebbers.  Zij krijgen het verdict van onze jury te horen op de Fiets en Wandelbeurs in Gent.

NIEUW: Hicle Family

Volg de Hicle Family Tour doorheen de drie beurzen en bezoek standhouders met informatie en materiaal voor gezinnen. Denk aan draagrugzakken, kinderschoenen en -kleding, bakfietsen, kinderfietsen of reizen op maat van families. Er is een apart kinderfietsparcours voor kinderen onder de 6 à 8 jaar. Kinderfietsjes en helmpjes zijn beschikbaar. Oudere kinderen kunnen zich uitleven op het mountainbikeparcours.