Flanders Expo Gent19-20 februari 2022
Flanders Expo Gent19-20 februari 2022
headerfoto nieuwe editie Fiets en Wandelbeurs

Nieuwe editie in 2022

Tijd voor nieuwe ontmoetingen

Eindelijk; na twee jaar komt er weer een nieuwe editie aan van de fysieke Fiets en Wandelbeurs! Zaterdag 19 en zondag 20 februari 2022 is Flanders Expo in Gent opnieuw het decor voor het leukste event voor fietsers en wandelaars.

De beurs is dé plek waar je actieve vakantie begint. Ontdek nieuwe fiets- en wandelbestemmingen en de mooiste routes, volg lezingen van bevlogen reizigers of struin langs de stands met outdoorkleding en – uitrusting.

Op het grote parcours kun je weer de nieuwste reisbolides, fietsen en e-bikes testen. En vergeet niet je vragen te stellen aan ervaren reizigers op de infomarkten. We hebben kortom weer een compleet programma voor je in petto.

Een ticket voor de beurs geeft ook toegang tot E-bike Challenge, het enige grootschalige e-bike test-event van België. Niet te missen voor iedereen die zich oriënteert op de aankoop van een nieuwe elektrische fiets of speedpedelec.

Als thema kozen we dit keer voor de slogan ‘Tijd voor nieuwe ontmoetingen’. Want bijzondere ontmoetingen geven extra kleur aan je fiets- en wandelavonturen. En natuurlijk ontmoeten we je ook graag op de komende Fiets en Wandelbeurs.

Graag tot ziens in Flanders Expo!

Het Fiets en Wandelbeurs-team
Foto: Greet Wouters


In samenwerking met

logo Vakantiefietser logo Grote Routepaden            bijlandgenoten logo

Volg ons

 

Facebook logo  Instagram logo  Twitter logo  Youtube logo

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie...

Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, plaatsen wij enkele cookies. Meer weten? Lees verder....

foto: Dirk Huyghe