Flanders Expo Gent19-20 februari 2022
Flanders Expo Gent19-20 februari 2022

Nieuw: Hicle Holidays

Op zoek naar een leuke accommodatie voor een fiets- of wandelvakantie? Of naar een spannend, avontuurlijk of juist meer relaxt arrangement? Neem dan eens een kijkje op www.hicleholidays.com.

Vakantie, straks gaan we weer!

Diverse lockdowns in Europa maken het lastig of zelfs onmogelijk vakantie te vieren. Maar deze situatie zal niet eeuwig duren. Als de beperkingen worden versoepeld, zullen velen weer op pad gaan om te fietsen en te wandelen. En actieve vakanties zijn doorgaans ook 'veilige' vakanties, waarbij het eenvoudig is afstand tot anderen te bewaren. 

Actueel aanbod op Hicle Holidays

Hicle Holidays presenteert het actuele aanbod dat vooral voor fietsers en wandelaars interessant is. Accommodaties dicht bij prachtige fiets- of wandelgebieden of gelegen langs fraaie routes. Natuurlijk ook met reisarrangementen voor fietsers en wandelaars, overwegend in Europa. Via filters kun je snel zoeken naar accommodaties of arrangementen die bij je wensen passen. Het boeken gebeurt op de site van de aanbieder. 

Inspiratie

Op Hicle Holidays vind je verder blogs over fietsen en wandelen. Laat je inspireren en verken nieuwe routes en bestemmingen. De vreemde gekartelde pieken van de 'heilige' Catalaanse berg Montserrat, de route naar de bron van de Maas in Frankrijk, de Iron Curtain Trail in onder meer Tsjechië of charmante routes in Frankrijk als l'Indre à Vélo.

sd website hicle holidays

 

button naar hicle holidays

 

In samenwerking met

logo Vakantiefietser logo Grote Routepaden            bijlandgenoten logo

Volg ons

 

Facebook logo  Instagram logo  Twitter logo  Youtube logo

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie...

Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, plaatsen wij enkele cookies. Meer weten? Lees verder....

foto: Dirk Huyghe