Logo Hicle Outdoor
De leukste beurs voor je actieve vakantie
zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 - Flanders Expo Gent
Logo Hicle Outdoor
De leukste beurs voor je actieve vakantie
zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 - Flanders Expo Gent

Terugblik  Logo Hicle Outdoor

De Fiets en Wandelbeurs in combinatie met Mount Expo en E-bike Challenge was weer een succes. 15.528 fiets-, wandel- en outdoorliefhebbers bezochten de drie beurzen om inspiratie op te doen voor de klimsport, een actieve vakantie of om een (elektrische) fiets te testen. Opvallend: ook veel gezinnen met kinderen vonden hun weg naar het evenement.

 

Grand Tour

De belevingsroute ‘Grand Tour of Switzerland’, die door het gehele Hicle Outdoor-event slingerde, was enorm populair. Bij de ingangen ontving je een ‘Zwitserland-paspoort’, die je vervolgens kon laten stempelen bij de halteplaatsen. Wie het gestempelde paspoort inleverde, maakte kans op het winnen van een vakantie waarbij je de echte Grand Tour van Zwitserland volgt. 

Testritjes

Grote waardering was er voor het grote testparcours. Dat liep dwars door het midden van de hal en onder en over een brug. Natuurlijk kon je er de klassieke vakantiefietsen aan een test onderwerpen maar ook mountainbikes, tandems en ligfietsen waren present in alle soorten en maten. Bij E-bike Challenge vond je de elektrische fietsen.

Routes en bestemmingen

Als vanouds kon je je oriënteren op je volgende tocht of vakantie. Ter inspiratie waren er de lezingen verzorgd door Grote Routepaden en De Vakantiefietser vzw en enkele exposanten.

Hicle Family

Nieuw was de uitgebreide aandacht voor wandelen en fietsen met kinderen. Terwijl ouders al hun vragen stelden over geschikte routes, fietskarren of draagrugzakken, konden jonge kinderen zich uitleven in een speelhoek, op een klimwand of op het kinderfietsparcours.

Bedankt!

De Fiets en Wandelbeurs is de beurs van fietsers en wandelaars voor fietsers en wandelaars. Leuk dat je er was! Speciale dank hebben wij voor alle exposanten en vrijwilligers. Met jullie enthousiaste inzet werd het weer een inspirerende editie.

2019

Volgend jaar is er weer een Hicle Outdoor, 2 en 3 februari 2019.

In samenwerking met

          

Mediapartners

De Gentenaar

meld je aan voor onze nieuwsbrieven

captcha 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie...

Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, plaatsen wij enkele cookies. Meer weten? Lees verder....

foto: D. de Gooijer